Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

  Ajina kuchařka  >> recepty  >>  bez masa  >> uzeniny  >> zelenina

Fazolky po jižansku

400 g fazolek
1 velká cibule
4 stroužky česneku
250 g rajčat
sůl, pepř, nové koření
zelená petrželka
1 lžička cukru

Fazolky vložíme do vroucí osolené vody, uvaříme doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a nakrájíme na asi 3 cm kousky.
Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji do sklovata, přidáme a orestujeme česnek, k tomu dáme 250 g oloupaných nakrájených rajčat, nasekanou zelenou petrželku, 1 lžičku cukru, pepř, nové koření a odkryté dusíme asi 10 min. Kdo má rád koření může přidat saturejku nebo bazalku. Pak vmícháme nakrájené fazolky a krátce provaříme a dochutíme.

Podáváme s bramborem a opečenou klobásou, je to výborné i bez klobásy.

recept od Hany Vavříkové   vloženo 15.8.2008