Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>  recepty   >>  zavařování

Zavařování vepřového masa

3 kg vepřového masa (plec, krkovice, bůček)
koření Kotányi směs Vepřová pečeně
0,5 l sklenice

Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, smícháme se sáčkem koření, dáme do zavařovacích sklenic, nahoru dáme kousek kůže, zalijeme 1 lžící vody, zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou.
Sterilujeme 1 hodinu při bodu varu, sklenice máme celé ponořené ve vodě a do 48 hodin povaříme ještě jednou 1 hod.
Maso se úplně rozplývá, máme vepřové ve vlastní šťávě.

  vloženo   14.4.2008