Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   v přírodě   >>   vepřové maso

Srbské maso

4 plátky krkovice
4 větší cibule
sůl

Plátky krkovice trošku naklepeme a okraje nařízneme, aby se maso nekroutilo.
Do nádoby s poklopem dáme drobně nakrájenou cibuli, kterou posolíme a řádně promneme.
Maso nijak neupravujeme. Maso dáme na připravený rošt grilovat. Protože maso není předem upravováno, proto se ihned uzavře a žádná šťáva z něho nekape. Když je maso hotové, dáme ho do nádoby s cibulí, trochu promícháme, nádobu uzavřeme a chvilku počkáme.

Podáváme s pečivem.

Maso je opravdu chutné.

časopis Večery pod lampou   vloženo  27.5.2005