Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz
 Hlavní strana      Polévky

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 31.10.2016

Aktualizováno :
31.10.2016

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]   

NAVRCHOLU.cz

Hovězí vývar z předpečeného masa

hovězí žebra
mrkev
petržel
celer
2 menší cibule
3 stroužky česneku
celý pepř
3 kuličky nového koření
bobkový list
sůl
olej

Do pekáče kápneme trošku oleje, vložíme hovězí žebra. Žebry rozprostřeme olej po pekáči, přidáme mrkev, petržel, celer, rozkrojenou neoloupanou cibuli (horní špinavé slupky odděláme), 3 stroužky česneku, koření, nesolíme a dáme do trouby na 40 minut péct. Potom se slije vypečený tuk. Maso a zeleninu přendáme do hrnce, do pekáče nalijeme vodu a uvolníme všechen výpek a nalijeme do hrnce k masu. Do hrnce nalijeme studenou vodu, osolíme a dáme vařit. Vaříme pomalým varem aspoň 3 - 4 hodiny. Scedíme a můžeme nakrájet zeleninu a vrátit do vývaru.
Vývar má silnou chuť a krásnou zlatou barvu.

Uvaříme nudle a dáme do misky. Každý si dá nudle do vývaru sám.